Torsieveren zonder veerplug

Crawford Torsieveer 152 mm LW

Linksgewonden torsieveer voor Crawford deur, met een inwendige diameter van 152 mm, zonder veerpluggen. Om de levensduur van de torsieveren te verlengen zijn de veren kogelgestraald en voorzien van een poedercoating.

Prijs op aanvraag
Beschikbaar
Crawford Torsieveer 152 mm RW

Rechtsgewonden torsieveer voor Crawford deur, met een inwendige diameter van 152 mm, zonder veerpluggen. Om de levensduur van de torsieveren te verlengen zijn de veren kogelgestraald en voorzien van een poedercoating.

Prijs op aanvraag
Beschikbaar
Torsieveer 95 mm RW geschikt voor Hörmann industriedeuren

Torsieveer rechtsgewonden, met een inwendige diameter van 95 mm, voorzien met verschillende draaddiktes, zonder veerpluggen. Om de levensduur van de torsieveren te verlengen zijn de veren kogelgestraald en voorzien van een poedercoating.

Prijs op aanvraag
Beschikbaar
Torsieveer 142 mm RW geschikt voor Hörmann industriedeuren

Torsieveer rechtsgewonden, met een inwendige diameter van 142 mm, voorzien met verschillende draaddiktes, zonder veerpluggen. Geschikt voor Hörmann industriedeuren. Om de levensduur van de torsieveren te verlengen zijn de veren kogelgestraald en voorzien

Prijs op aanvraag
Beschikbaar
Crawford Torsieveer 95 mm RW

Rechtsgewonden torsieveer voor Crawford deur, met een inwendige diameter van 95 mm, zonder veerpluggen. Om de levensduur van de torsieveren te verlengen zijn de veren kogelgestraald en voorzien van een poedercoating.

Prijs op aanvraag
Beschikbaar
Torsieveer 142 mm LW geschikt voor Hörmann industriedeuren

Torsieveer linksgewonden, met een inwendige diameter van 142 mm, voorzien met verschillende draaddiktes, zonder veerpluggen. Geschikt voor Hörmann industriedeuren. Om de levensduur van de torsieveren te verlengen zijn de veren kogelgestraald en voorzien v

Prijs op aanvraag
Beschikbaar
Crawford Torsieveer 95 mm LW

Linksgewonden torsieveer voor Crawford deur, met een inwendige diameter van 95 mm, zonder veerpluggen. Om de levensduur van de torsieveren te verlengen zijn de veren kogelgestraald en voorzien van een poedercoating.

Prijs op aanvraag
Beschikbaar
Torsieveer 95 mm LW geschikt voor Hörmann industriedeuren

Torsieveer linksgewonden, met een inwendige diameter van 95 mm, voorzien met verschillende draaddiktes, zonder veerpluggen. Om de levensduur van de torsieveren te verlengen zijn de veren kogelgestraald en voorzien van een poedercoating.

Prijs op aanvraag
Beschikbaar
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »