Betaalmethoden

IDeal  IDeal

IDeal is de meest gebruikte betaalmethode op internet en is snel, veilig en betrouwbaar. U kunt o.a. gebruik maken van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of Triodos Bank. Door middel van dit systeem kunt u snel en gemakkelijk afrekenen met uw eigen bank.


PayPal  Paypal

Middels PayPal bieden we u de mogelijkheid om via uw PayPal rekening te betalen. Kiest u voor PayPal dan wordt het PayPal betalingsscherm getoond. U kunt daar veilig afrekenen met PayPal. Voor een betaling met PayPal brengen we 2.5% van de orderkosten in rekening. Meer informatie over PayPal vindt u hier.

 


VISA  Mastercard    American Expres   Creditcard

Het is mogelijk om met een creditcard af te rekenen. Wij accepteren VISA, MasterCard, Maestro en American Express. Voor een betaling met een creditcard brengen wij 1,8% van de orderkosten in rekening.Mister Cash  Mister Cash / Bancontact

Met Mister Cash kunt u als Belgische rekeninghouder online aankopen doen middels uw bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Als u bankiert bij één van de volgende Belgische banken: KBC, Belfius, Fortis, Fintro, AXA, CBC, ING, VDK spaarbank kunt u via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten. Meer informatie over Mister Cash vindt u hier.


  Overmaken (BANK)

Lukt het onverhoopt niet om via iDEAL, PayPal of met creditcard te betalen kunt u het bedrag ook overmaken. De benodigde informatie vindt u tijdens het afrekenen of op de factuur die naar het opgegeven e-mail adres is gestuurd.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »